Mindenki csobbanni indult, tele vannak az utak a Balaton felé

2021.06.26. 10:54

Erős a forgalom az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon, telített sávokra, szakaszos torlódásra kell számítani Törökbálint és Martonvásár között – figyelmeztet az Útinform szombat délelőtt, fél 11 körül. 

Mint írják, a főváros irányából érkezőknek érdemes lehet az M6-os autópályán, majd a 62-es főúton kerülni és Székesfehérvárnál felhajtani az M7-es autópályára. Sokan választják a 7-es főutat is, azonban Tárnoknál átépítik a Dózsa György úti kereszteződést. A 25-ös kilométernél a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányít. Ezért Martonvásár felé csak többszöri lámpaváltás után lehet áthajtani a körforgalmon.

  • Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 139-es kilométernél lévő Mezőnagymihály kijárat után két személyautó ütközött össze. A 140-es kilométernél a leállósávon halad a forgalom. 
  • A M4-es autóúton, a Szolnok felé vezető oldalon, Monor térségében egy személyautó árokba hajtott. A 37-es kilométernél lezárták a külső sávot. 
  • A 11-es főúton, Szentendre belterületén két személyautó ütközött össze. A 19-es kilométernél félpályán halad a forgalom.
  • A 26-os főúton, Sajóbábony térségében két személyautó ütközött össze. A 10-es kilométernél, a Sajószentpéter felé vezető oldalon egy sávon halad a forgalom.
  • Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya irányába, a Nagy-Duna hídon javítási munkát végeznek. A 15-ös és a 14-es kilométer között a forgalmat az M5-ös autópálya felé vezető oldalra terelték, ahol irányonként két-két sáv járható. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport