Szexuális ragadozók, szerelemféltés, rozsdálló balatoni hajóroncs

2021.06.27. 19:28 Módosítva: 2021.06.27. 19:28
Pszichoszexuálisan éretlen kispapok, interjú a világhírű magyar graffitissel, nádasban rozsdálló roncshajó. Íme az Index vasárnapi hírösszefoglalója.

Roncshajó rozsdáll egy balatoni nádasban. A százéves vízi járműre egy vitorlázó akadt rá Balatonalmádi partjainál. 

Amire nincs bocsánat – Szexuális ragadozók az egyházban címmel írta tényfeltáró könyvét Perintfalvi Rita. A római katolikus teológus szerző kényes témát boncoló munkájával szelet vetett, vihart aratott. Az íróval készült interjút itt olvashatja.

Nemcsak a rendőrségi közlemények, hanem a bíróságok is előszeretettel használják a szerelemféltés kifejezést. Szerzőnk azt javasolja, felejtsük el ezt az eufemisztikus szót.

Bud Spencer portréja rekordideig nézte az óbudai HÉV utasait. Az Index a graffiti világhírű magyar alkotójával, TakerOne-nal készített interjút.

Sokak örömmel fogadják, hogy már csak néhány napot kell kibírni a kánikulából. A várható lehűlésről itt írtunk. Addig viszont még itt a hétfő, már ki is adták a figyelmeztetést a fél országra a hőség, a másik felére vihar miatt.

És társkiadványaink írásaiból is ajánlunk olvasni valót:

A Femina arról ír, miként viheti be a szülő a mentális egészség pilléreit a nyári gyereknevelésbe saját és gyermeke lelki-szellemi egészségének megőrzése, fejlesztése érdekében.

A Díványon kiderült, érdemes-e foglalkozni egy macska karmával, illetve a törődés vagy hiánya milyen előnyökkel, hátrányokkal járhat.