Jakab Péter akciózott, szerinte Orbán Viktor a madám

2021.06.30. 13:42 Módosítva: 2021.06.30. 13:47
A Jobbik elnöke ismét éjszaka ment vetíteni, ezúttal a Fidesz-székháznál járt.

A politikus már tegnap éjjel közzétett egy bejegyzést a Facebookon, amelyben jelezte, hogy megint csinált valamit, amivel összefüggésben a rendőrök igazoltatták. A vetítésről szóló fotót, valamint a rendőrökkel folytatott beszélgetését azonban már csak szerdán adta közre.

Jakab Péter a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt magyarázta el a rendőröknek, hogy mit és miért tett. Azt mondta, hogy Budapesten egész épületeket borítottak be az ellenzéket gyalázó plakátok, amelyeket a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor rendelt meg.

Elmondta, hogy erre válaszolva döntöttek úgy, hogy kivetítik „az igazságot” arról a pártról, ahol „Orbán Viktor a madám és hogy „milyen értékeket vallanak a Fidesz politikusai.

Mi megmutatjuk, hogy milyen emberek ülnek itt ebben a pártszékházban, kik azok, akikkel már a pápa se akar találkozni és akikre mi se vagyunk kíváncsiak. Ezért lesz majd jövőre lámpaoltás

– összegezte. 

A politikus a bejegyzés mellé azt is leírta, hogy a rendőrök annak ellenére is elengedték, hogy jelezte nekik: lemond a mentelmi jogáról. 

Jakab Péternek korábban a parlamentnél, valamint a szegedi Csillagbörtönnél is volt már hasonló akciója, bár ezeknél az épületre kivetített üzenet különbözött a mostanitól.