„Te normális vagy?” – Jakab Pétert majdnem ledózerolták forgatás közben

2021.07.01. 16:17

Jakab Péter Facebook-oldalára felkerült az év egyik legszürreálisabb politikai tartalma. A Jobbik miniszterelnök-jelöltje azt írta a videóhoz, hogy

miközben Mészáros érdekeltségénél forgattunk, kis híján ledózeroltak.

A pártelnök Steinmetz Ádám országgyűlési képviselővel az oldalán beszélt arról, hogy „a lopott pénz visszajár azoknak, akik megdolgoztak érte”. Közben viszont mögöttük érkezett egy markoló, ami a tolatásjelző csipogó hangjának kíséretében egyre közeledett hozzájuk.

Jakab Péterék munkatársa telefonnal a kezében, kiabálva próbálta feltartóztatni a járművet, egyébként a politikust elsőre ez nem zökkentette ki, nem szakította félbe mondandóját.

A videó végén vita bontakozott ki a sofőr és a felvételt készítő között, a leírás alapján hamarosan további részletekkel jelentkeznek. Az Index úgy értesült, hogy Fonyódligeten, az Erzsébet tábornál történt az eset.

Jakab Péter később közzétett egy másik videót, ebben hallható a jármű vezetője is, aki arra figyelmeztet, hogy építési területen vannak, és felteszi a kérdést, hogy „mi a faszt kerestek itt?".   • Bérelnék
  • Bankszámla