Újra keresik a rendőrök az eltűnt 15 éves kislányt

2021.07.02. 06:49

Újra eltűnt Danó Zsanett Katalin, az a tizenöt éves lány, aki a főváros VIII. kerületének egyik  gyermekotthonból távozott engedély nélkül, ezúttal 2021. július 1-jén 22 óra körül – adta hírül a police.hu

Az eltűnt Danó Zsanett Katalin.
Az eltűnt Danó Zsanett Katalin.
Fotó: Police.hu

Az Index korábban beszámolt már az eltűnéséről, akkor 2021. június 27-én este 6 óra körül hagyta el a Józsefvárosi gyermekotthont a kiskorú. Újbóli megtalálásához ismét a lakosság segítségét kérik a rendőrök. 

Miután a fent említett gyermek elhagyta tartózkodási helyét őt egy másik kiskorú is követte cselekedetében, néhány órával később 2021. július 1-jén 22 óra körül lépet le az egyik józsefvárosi gyermekotthonból és távozott ismeretlen helyre a tizenhat éves Nagy Tünde Amanda – tájékoztat róla a rendőrség.

Nagy Tünde Amanda
Nagy Tünde Amanda
Fotó: Police.hu

Az ő megtaláláshoz is polgárok információit kéri a hatóság. A lány 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, hosszú, fekete haja és barna szeme van. Eltűnésekor fekete felsőt, fekete rövidnadrágot és fekete papucsot viselt. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Nagy Tünde Amanda tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. 

Kapcsolódó

Eltűnt egy 15 éves kislány Budapesten, a rendőrök keresik

Egy józsefvárosi gyermekotthon lakójának veszett nyoma.