JLo jöhetne, Orbán tippelt, M. Richárd megbánta

IMG 7653
2021.07.02. 19:44
Bár senki sem hívta, Jennifer Lopez simán vállalna privát bulit, ha megfizetik. Az esküvős találgatás nem jött be, Orbán Viktor tippje viszont igen, így ma elbúcsúztunk a szigortól. Erről írt az Index pénteken.

Kormányfői bejelentéssel indult a reggel, Orbán Viktor azt jósolta, hogy akár már ma jöhetnek a járványügyi intézkedések enyhítései. Bár a napi oltási adatok nem adtak okot az optimizmusra, a tipp mégis bejött. A részleteket itt találja!

Még mindig azon sajnálkoztunk, hogy nem igaz a hír, miszerint Jennifer Lopez lép majd fel Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén. Pedig nemcsak igény, hanem esély is lenne rá. Bővebben itt!

A miniszterelnök-jelölteket bemutató sorozatunkban Dobrev Klára portréját vázoltuk fel, akiről kijelentettük, hogy több mint feleség, és komoly meglepetésre készül. Olvassa el összeállításunkat!

Lakatos Márk segítségével megszakértettük Diana hercegnő frissen felavatott szobrát, természetesen a Madách téri Sissi-szobor is szóba került. Bónuszként megfejtettük a szoknyás kisfiú rejtélyét is. Részletek itt!

A foci-Eb eddig is bővelkedett meglepetésekben, azt azonban nem láttuk jönni, hogy három magyar játékost is beválogatnak az Európa-bajnokság legrosszabb csapatába. Hogy kik ők, kiderül cikkünkből.

Komoly felzúdulást keltett a Dózsa György úti gázoló ügyében hozott jogerős ítélet, amely még az elkövetőt is meglepte. M. Richárd négy év helyett három és fél évet kapott, az áldozatok hozzátartozóinak reakcióját itt olvashatja el.

DÍVÁNY: Volt, akinek a saját kezét kellett levágnia, hogy az életét mentse, és volt, aki egy hatvanméteres szakadékba zuhant, mégis túlélte. A Dívány cikke kilenc csodás túlélés történetét meséli el, amelyek azt bizonyítják, hogy ha úgy hozzák a körülmények, az ember számára nincs lehetetlen. Részletek itt!

FEMINA: A francia modell, Thylane Blondeau a világ legszebb kislányaként lett ismert. Karrierje a divatvilágban már egészen pici korában elkezdődött, mindössze négyévesen szerződtette maga mellé Jean Paul Gaultier divattervező. A Femina megmutatta, hogy néz ki a húszéves nő.

NAPI.HU: Csaknem harminc év után Szlovákiában megbolygatták a kommunizmus utáni nyugdíjrendszert: döntöttek arról, hogy a kommunista állampárt magas rangú kiszolgálóinak nyugdíját csökkentik. A Napi.hu és a Pulzus Kutató reprezentatív mérése szerint hetven százalék tenne igazságot a kommunizmus miatti egyenlőtlenségben. Bővebben itt!

PORT.HU: A héten került mozikba az első magyar űrlényes sci-fi-vígjáték, az Űrpiknik, amelyben egy egyetemista lány és egy űrlény srác közösen próbálják megmenteni a bolygót. Ennek örömére a Port.hu összeszedte a filmtörténelem tíz olyan meghatározó alkotását, amelyben földönkívüli entitások látogatnak el a Földre. A listát itt találja!

TOTALCAR: Autószerelő műhelyét használta drogüzletként egy 42 éves férfi. A rendőrök akkor kapcsolták le, amikor éppen a mogyoródi műhelybe tartott: Fóton útját állták, és nem hagytak neki esélyt a menekülésre. A Totalcar az autós cikkek mellett most bűnügyi sztorit is szállított.