Áram nélkül maradt Hévízgyörk, miután gyorshajtó döntötte ki a magasfeszültségű vezeték oszlopát

2021.07.04. 18:25

A Pest megyei Hévízgyörk központjában van egy derékszögű kanyar, amit sokszor benéznek az autósok. Ezúttal azonban nemcsak kisodródott az útról a kanyarodó személyautó, hanem telibe találta a magasfeszültségű távvezeték tartóoszlopát. 

A balesethez az aszódi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet, viszont a baleset következtében a fél község is áram nélkül maradt, a boltok sem tudtak kinyitni – számolt be róla a  Hévízgyörki Társalgó.

Elnézést kérünk, hogy a településünkön ilyenek az utak, nincsennek kellőképpen bedöntve, ezért nagy sebességel nem tudta bevenni a postakanyart. Köszönjük, hogy kizökentett a megszokott unalmas vasárnapból azzal, hogy 6:30-tól 11 óráig nem volt a településen áram és hirközlési szolgáltatás

– üzent a gyorshajtó autósnak gúnyosan az egyik lakó a  Facebook-csoport üzenőfalán. A posztokból az derül ki, hogy szinte havonta történik baleset ebben a „halálkanyarban”, és hiába panaszkodnak emiatt a helyiek, se az önkormányzat, se a közútkezelő nem lép az ügyben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport