Brutálisan agyonverte a barátnőjét, 16 évet kapott

2021.07.08. 19:11

Tizenhat év fegyházra ítélt első fokon, nem jogerősen a Kecskeméti Törvényszék emberölés miatt egy román állampolgárságú férfit – közölte a törvényszék.

Az alkalmi munkavállalóként dolgozó férfi 2019-ben ismerte meg az ügy sértettjét, és érzelmi kapcsolat alakult ki köztük. Ez azonban nem volt tartós, mert a sértett nemcsak a vádlottal tartott fenn közelebbi kapcsolatot, amit a férfi kifogásolt. A pár rendszeresen fogyasztott alkoholt, a vádlott ittasan, féltékenysége miatt többször indulatosan viselkedett a nővel.

Tavaly márciusban is együtt ittak egy büfében, és a férfi veszekedett a sértettel, amiért másokkal táncolt. Éjjel elindultak a vádlott által bérelt tanyára. Útközben ismét veszekedtek, majd a férfi többször megütötte és megrúgta. A magatehetetlen nőt a férfi magával vonszolta, és amikor otthon ágyba fektette, már nem élt. A halálát fejsérülés okozta.

A törvényszék különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés miatt ítélte 16 év fegyházra az 51 éves, román állampolgárságú férfit.

Az első fokú ítélet ellen az ügyészség súlyosításért, a vádlott és védője pedig a minősítés megváltoztatása, emberölés helyett halált okozó testi sértés és enyhítés érdekében fellebbezett.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport