18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megfulladt egy gyerek, amíg a szülei elmentek büfézni a karcagi strandon

2021.07.12. 10:35 Módosítva: 2021.07.12. 10:37

Sem a medenceőrök, sem a kiérkező mentősök nem tudtak már segíteni azon a gyermeken, aki belefulladt a karcagi strand termálmedencéjébe; a tragédia után a családtagok egymásnak estek – tudatta a TV2 Tények című műsora.

A kisfiú önfeledten pancsolt az egyik karcagi fürdő gyermekmedencéjében, amikor szülei elsétáltak a büféhez, azonban a gyerekük ezalatt átment a gyógymedencébe, ahol belefulladt a termálvízbe.

A fuldokló gyermeket a strand úszómesterei kihozták a vízből, és megkezdték az újraélesztését, illetve értesítették a mentőket is, akik a kiérkezésük után hiába küzdöttek a kisfiú életéért, már nem tudtak segíteni rajta. A strandolókat szörnyen megrázták a látottak, és a történtek után pecek alatt kiürült a fürdő, a gyermek családtagjai pedig összeverekedtek egymással.

A bejáratnál a 14 éven aluli gyerekeket csak szülői felügyelettel engedjük be. Sajnos itt a szülői felügyelet nem volt meg. Utána már keresték a gyermeket, de akkor a tragédia már megtörtént

– mondta Andrási István, a fürdő igazgatója.