A temetőben élesztette újra a párját a hős menyasszony

2021.07.14. 13:26

Nemcsak a szerelmét, de tiszteletreméltó lélekjelenlétét is bizonyította az a nő, aki a mentősök megérkezéséig lélegeztette eszméletét vesztő vőlegényét – tájékoztat az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán.

Az OMSZ beszámolójából megtudható, hogy jegyese kérte a mentők gyors segítségét ahhoz a harminc év körüli férfihez, aki sírgondozás közben esett össze egy szabolcs-szatmár-bereg megyei temetőben tegnap (július 13). Mentésirányító instrukciói alapján a zokogó nő megvizsgálta szerelmét, aki nem lélegzett. A legközelebbi esetkocsi és a debreceni mentőhelikopter is útnak indult, ám addig is a mentőtiszt a pánikba nem eső lánynak diktálta az újraélesztés lépéseit.

A nő mindent tökéletesen csinált, ám hallhatóan egyre jobban kezdte a higgadtságát elveszíteni, azonban időközben a mentősök megérkeztek és átvették tőle a küzdelmet a férfi életéért. 

A menyasszony által időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a mentés perceken belül sikerre vezetett és a férfit végül stabil állapotban, mentőhelikopterrel szállíthatták kórházba.

Kapcsolódó

Babák etetése és fürdetése sem okozott gondot a szentgotthárdi mentőknek

Nem csak a rosszul lett anyukát látták el a mentősök, de annak gyerekeiről is gondoskodtak.