Eszméletlenre vertek egy férfit egy budapesti szórakozóhely előtt

2021.07.14. 17:49 Módosítva: 2021.07.14. 18:08

A józsefvárosi rendőrök perceken belül elfogták azt a budapesti férfit, aki egy budapesti szórakozóhely előtt, egy vitát követően eszméletlenségig vert egy embert – olvasható a police.hu oldalán. Mint írják, a gyanúsított július 10-én az éjszakai órákban az úttesten puszta kézzel olyan súlyosan bántalmazott egy 36 éves férfit, hogy őt életveszélyes fejsérülésekkel kórházba kellett szállítani. 

A rendőrök megállapították, hogy az egyik szórakozóhelyen egy társaság születésnapot ünnepelt. A zárást követően a gyanúsított egy nézeteltérés miatt az utcán dulakodott a születésnapossal, amit a későbbi sértett meg akart akadályozni, ezért keveredtek szóváltásba. A 20 éves P. Gábor megrúgta és megütötte a sértettet, majd a földön fekvő férfit ezután tovább ütötte, taposta, rugdosta

– olvasható a rendőrség közleményében.

Hozzáteszik: a rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszín közelében perceken belül elfogták, előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, azonban a vallomástételt megtagadta. A kihallgatást követően őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport