Araszolnak az autók az M7-esen, Románia felé 7 kilométeres a kamionsor

2021.07.16. 15:19 Módosítva: 2021.07.16. 19:48

Óriási a torlódás az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös felé vezető oldalon. Az M7-es autópálya csomópontjától csak lépésben haladnak a járművek. Legalább egy óra az átjutás. Az M1-es felé, a szigetszentmiklósi csomóponttól telítettek a sávok, arra viszont csak néhány perc a plusz menetidő.

Az M0-ás autóúton az M5-ös autópálya felé tartó oldalon az M7-es csomópontnál a 3-as kilométernél egy műszaki hibás kamion vesztegel a középső sávban. Az arra közlekedők fokozott óvatossággal vezessenek.

Az M5-ös autópályán Ócsa térségében a Röszke felé vezető oldalon baleset történt. Sávzárásra és torlódásra készüljenek. 10-15 perc a plusz menetidő.

Torlódik a forgalom az M7-es autópályán Törökbálint és Érd térségében a Balaton felé. 

Szintén torlódik a forgalom az M3-as autópálya gödöllői szakaszán a Nyíregyháza felé vezető oldalon. Aki az M31-es autópálya felől érkezik az M3-as autópályára, szintén torlódásra számítson. 

Az M51-es autóúton Soroksár térségében, a 28-as kilométernél két személygépkocsi ütközött össze.  Az érintett szakaszon korlátozásra, sávzárásra készüljenek.

A 46-os főúton Mezőtúr belterületén két személygépkocsi ütközött össze. A 25-ös kilométernél a fél útpályát lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

A 31-es főúton Mende és Sülysáp között, nagyszabású burkolatfelújítási munka kezdődött. A 34-es kilométertől a 45-ös kilométerig, több szakaszon a fél útpályát lezárták. Napközben jelzőőrök irányítják a forgalmat, torlódásokra lehet számítani.– közölte az Útinform.

A 66-os főúton, Sásd és Oroszló között, a 23-as kilométernél, ahol korábban egy személygépkocsi teherautóval ütközött össze, félpályán megindult a forgalom.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor a leálló sávon elérte a hét kilométert.