Arany Pálma, pedofil-nyilvántartás, Berki exkluzív

IMG 7653
2021.07.17. 20:15

A tekintélyes cannes-i filmfesztivál esélyeseit mutattuk be ma reggeli cikkünkben. A tárgyalt filmek témaválasztásai hol meglepőek, hol szándékoltan provokatívak, egyetlen dolog azonban közös bennük: a makulátlan művészi színvonal. Még ma este kiderült, hogy ki viszi a pálmát. 

Mivel a kormányzati ígéret szerint hetek múlva Magyarországon is elérhetővé vélik az elítélt pedofil bűnözők listája, beléptünk a tengerentúli változatba, hogy körülnézzünk benne. Magyar segítőnk közvetlen közelében 110 szexuális ragadozót dobott ki a kereső. 

Berki Krisztián az Indexnek elsőként kommentálta részletesebben büntetőfékezéses ügyének első fokú bírósági ítéletét. Akármilyen meglepő, még Bruce Willis is szóba került a rövid beszélgetésben. 

Zöld Index rovatunkban arról írtunk, hogy 1972-ben baljós előrejelzéseket tettek a világ vezető tudósai a 2040-re várható globális állapotokról, ám ezek most, egyre inkább közelítve a szóban forgó dátumhoz, már nem is hatnak annyira valószerűtlennek, mint negyven évvel ezelőtt. 

Társkiadványaink pedig még ezekről is írtak: 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport