Ismét szavaz a nép, Orbán Viktor múzeumban találkozik a Szentatyával

IMG 7653
2021.07.21. 19:31
Népszavazás lesz a gyermekvédelem ügyében, Ferenc pápa mégis találkozik Orbán Viktorral, az oltásellenes egészségügyi dolgozók tovább tizedelhetik az állományt. Az Index szerdai hírösszefoglalója.

Népszavazást kezdeményez a magyar kormány a gyermekvédelem ügyében − jelentette be Orbán Viktor

Ferenc pápa szeptember 12-én előbb Áder János köztársasági elnökkel, majd Orbán Viktor miniszterelnökkel is találkozik. Részletek itt.

Tovább csökkenhet az egészségügyben dolgozó szakemberek létszáma a kötelező védőoltás bevezetésével, az intézkedés miatt többen az egészségügyi pálya elhagyása mellett döntöttek.

Kavicstermelőhöz vonult ki a Gazdasági Versenyhivatal. Úgy tűnik, hogy a kormány komolyan veszi az építőanyagár-emelés ellen indított harcot.

A kiberbiztonság meglehetősen titokzatos közösségére világít rá a Pegasus-botrány. Izraelben évek óta virágoznak az iparág kevéssé etikus, megfigyelésre specializálódott vállalatai – írtuk.

Hogy kerül a cipő a magasba? Ezúttal a villanyvezetékekre hajigált, a cipőfűzőikkel összekötött cipőpárok rejtélyének jártunk utána.

Olvassák el társkiadványaink cikkeit is:

FEMINA: Egy kezdő anyában sok a kérdés. A női magazin újságírója friss édesanyaként az első hónapok nehézségeiről számolt be, első kézből.

DÍVÁNY: A „spártai szigor” ma is legendás fogalom. A lap cikkéből kiderül, hogy a fiúgyerekeket milyen szélsőségesen kegyetlen módszerekkel készítették fel a katonaéletre.