Baleset Óbudán: berepült a motoros az autó hátsó ablakán

2021.07.22. 20:23

Súlyos motoros baleset történt este hét óra tájban az óbudai Lajos utcában. Egy robogós fejjel berepült az előtte fékező autó hátsó ablakán, amikor az esti csúcsforgalom miatt amúgy is araszoló kocsisor hirtelen megtorpant – tudta meg az Index.

A motorkerékpár az út szélére sodródott, vezetője pedig az úttestre esett. Nagy szerencséje volt, hogy a szomszéd sávban közlekedő autósok nem ütötték el. A mentők kiérkezéséig egy önkéntes tűzoltó és a járókelők segítettek az ellátásában. Az Országos Mentőszolgálattól az Index megtudta, hogy sikeresnek bizonyult a beavatkozás, mivel a sérült férfit stabil állapotban szállították kórházba.

Az autó vezetője elmondta, hogy derült égből villámcsapásként érte a baleset, nem látta a visszapillantó tükörben a motorost. Alighanem a kocsisorok között próbált egérutat nyerni, csak nem számított rá, hogy közben megáll a forgalom.

Most viszont az erre autózóknak arra kell készülniük, hogy csak kétszer egy sávon haladhatnak, mivel a helyszínelés végéig átterelik a városközpontból kifelé tartó járműveket a szemközti sávba. Emiatt mindkét irányba nagyon lassú a haladás.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport