#adultcontent-divatfotózás a Pride előestéjén

6Q8A3367
2021.07.24. 15:53 Módosítva: 2021.07.24. 16:02
A Pride előestéjén Lakatos Márk haute couture divatfotózásán jártunk, ahol mások mellett Gryllus Dorka és Péterfy Bori öltötte magára a nagy sikerű #adultcontent-pólókat. Nézze meg werkfilmünket és a divatfotó-galériát!

Kitaláltunk egy pólókampányt 18-as karikával, aminek elképesztő sikere van a social mediában. Barátaink, támogatóink veszik fel ezeket a ruhadarabokat, szolidaritásukat kifejezve az LMBTQ-közösséggel. Arra gondoltam, hogy a Pride előtt csináljunk ebből egy igazi divatfotózást

– mondta Lakatos Márk stylist.

#adultcontent fotózás

A stylist hívó szavára barátai csatlakoztak a kezdeményezéshez, hogy ezzel is kifejezzék támogatásukat:

  • Gryllus Dorka – színész
  • Péterfy Bori – színész, énekes
  • Vitáris Iván – énekes, Ivan & The Parazol
  • Lady Szomjas – TikTok-véleményvezér
  • Tóth Andi – színész, énekes
  • Steiner Kristóf – újságíró és férje, Nimrod Dagan.

Én egész életemben mondhattam, amit gondolok; és nem szeretném, hogy ez most megváltozzon. Szeretném, hogy lehessen vitatkozni, lehessen nem egyetérteni, lehessen mást gondolni, és lehessen szabadon mondani. 
Én azt érzem, hogy félünk attól is, ami nincs. Nem szabad szerintem engedni ezeknek a félelmeknek

– mondja Gryllus Dorka.

Ez a borzalmas, amikor ez elkezdődik: vannak a mi, meg vannak a ti, meg vannak az azok, meg vannak a mások. Nincs ilyen. Nem kéne hogy legyen ilyen!

– mesélte fotózás közben Péterfy Bori.

Először a transznemű emberek lettek jogfosztottak. Majd azok az emberek, akik nem vették észre, hogy ki kell mellettük állnunk, mert mi leszünk a következők; most nagyon hamar észrevehették a következményeket. Egy év alatt olyan dolgok történtek Magyarországon, amikre egyikünk sem volt felkészülve

– vallja a 39 éves Steiner Kristóf, aki férjével most egy 8 fős kis görög faluban él.

Régi legendás magyar zenészekkel beszéltünk arról, hogy őket is kiröhögik a hosszú hajuk miatt, hogy melyikük a Zsuzsika. Meg kinek van rövid meg hosszú haja. De hát ez nem erről kéne hogy szóljon

– anekdotázik az Ivan & The Parazol frontembere.

A pólóeladásokból befolyó bevételből Lakatos Márk egy jótékonysági folyamatot is elindított, hogy a Háttér Társaság jogsegélyszolgálatát támogassa.

Hogy mi EU-tagország vagyunk, az azt jelenti, hogy vannak az államnak olyan kötelezettségei, amiket be kell tartania, például, hogy a kisebbségek jogait nem veheti el. Nem lesz soha egy olyan külső szőke herceg fehér lovon, aki be fog vágtatni a Kárpátokon keresztül, és megment minket. Saját magunknak kell megmenteni magunkat. És azt kell észrevenni, hogy szolidárisnak kell lenni minden társadalmi kisebbséggel – nem csak az LMBTQ-közösséggel –, mert együtt tudunk csak egy erős társadalmat alkotni

– mondja Dudits Luca, a Háttér Társaság munkatársa.

Nézze meg werkvideónkat és az interjúkat a fotózásról, valamint a divatanyagot a galériában! Lakatos Márk és Kiss Márk stylist, valamint Udvardi Attila fotós jegyzi a munkát.

Ön is tudja támogatni a kezdeményezést az #ADULTCONTENT weblapján. A divatfotózáshoz a ruhákat és kiegészítőket Kiss Márk és a Heaven Store biztosította.

(Borítókép:  Gryllus Dorka. Fotó: Udvardi Attila / Index)