Napi hírösszefoglaló: Szilágyi Áron harmadszor is olimpiai bajnok, békésen zajlott le a Budapest Pride

IMG 7653
2021.07.24. 21:16

A mai nap szívünknek legkedvesebb híre, zseniális kardvívónk, Szilágyi Áron harmadik olimpiai aranyérméről szólt. Nézze meg élőben újra! Itt olvasható a bajnok nyilatkozata. Az olimpián történtekről, a magyar versenyzők eredményeiről itt olvashat bővebben. Megírtuk azt is, holnap kikre kell figyelnünk (Hosszú Katinka aranyért úszik!)

Kiemelt figyelemmel kísértük a Budapest Pride eseményeit is. A helyszínen ott voltak  a fotósaink, tudósítóink és videós stábunk is. Percről percre követtük az eseményeket, riportunkat itt olvashatja el. 

A két rapper fenegyerek – Majka és Curtis – közösen adta interjút az Indexnek. Itt olvasható.

Komolyabbra fordítva a szót: Hírt adtunk arról is, hogy a magyar kormány milyen feltételeket szabott azért, hogy az uniós helyreállítási támogatásokat az Európai Bizottság elküldhesse Magyarországnak. A nap másik fajsúlyos politikai híre, hogy bár a norvég alapból hazánkat megillető 77 milliárd forint folyósításának részleteiről a norvég és a magyar kormány nem tudott megegyezni, a norvégok keresik a megoldást, hogy a civil szervezetek támogatáshoz juthassanak.