Megszólalt Árpa Attila a drogvádról, szerinte sokan rosszul értik

2021.07.27. 18:51

Két éve ezzel az üggyel kelek és fekszem, pedig nem kereskedtem kábítószerrel – fakadt ki a Blikknek Árpa Attila azután, hogy vádat emelt ellene a Fővárosi Főügyészség, forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt, és indítványozta a felfüggesztett börtönbüntetést.

Nyugodtan várom a bírósági tárgyalást, tudom, hogy úgyis felmentenek a vádak alól. Amikor a rendőrség ránk tört, este hét óra volt, öten ültünk a kertben, és kártyáztunk. Na, ezt a kártyapartit nevezte át az ügyészség házibulinak. Bár mindannyiunkat előállítottak a rendőrségen, csak ellenem emeltek vádat

– fogalmazott, és beszélt a házkutatásról is. „Nem találtak nálunk se drogot, se mérleget, amire egy kábítószer-kereskedőnek szüksége van. Ha nem lennék híres ember, a kutya sem foglalkozna ezzel az üggyel” – mondta.

Beszélt arról is, hogy a családja egyáltalán nem foglalkozik a sajtóban megjelent hírrel, de őt megviseli, hogy sokan rosszul értelmezik, és a kommentelők előre ítélkeznek, drogosnak, drogbárónak nevezik őt.

„Ez a vád nem tükrözi a valóságot, úgy vélem, kicsi a valószínűsége annak, hogy a bíróság elítél. Az ügyészség eléggé kifejező módon csupán felfüggesztett szabadságvesztést kért rám, miközben drogkereskedelemmel vádol” – magyarázta. 

Ez azért mindent elárul. Egyet tudok: Árpa Attila nem kereskedett kábítószerrel

– zárta gondolatait a színész.