Cseh Katalin mosollyal alázza az OLAF-vizsgálattal fenyegetőző Deutsch Tamást

2021.07.29. 20:36

Közleményben reagált a Momentum EP-képviselője, Cseh Katalin arra, hogy a Fidesz az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz (OLAF) akar fordulni az ő állítólagos botránya miatt.

Van abban valami megmosolyogtató, amikor a Fidesz emleget OLAF-vizsgálatot, már csak azért is, mert az elmúlt években pont a Fidesz volt az, aki mindent megtett, hogy ellehetetlenítse az uniós ellenőrzéseket

– írja a politikus. Cseh Katalin kiemelte, hogy most beszélhetnek a fideszesek az OLAF munkatársaival Tiborcz Istvánról, az Elios-ügyről és a többi, kormányközeli visszaélésről. „Mindenki tudja, miért támad most a Fidesz és propagandamédiája. Azért, mert elértük, hogy mostantól nem tudnak nyakló nélkül lopni az uniós forrásokból. Ez fáj nekik, ezért kezdtek minden alapot nélkülöző lejáratási kísérletbe” – fejtegette az EP-képviselő. 

Kiemelte, hogy ebben az országban pontosan ismert mindenki előtt, hogy kik lettek milliárdosok uniós pénzek lenyúlásából.

És ez nem én vagyok, hanem Mészáros Lőrinc és társai

– jegyezte meg, majd leszögezte, hogy áll minden vizsgálat elé, hiszen pontosan tudja, hogy a propaganda vádjai minden alapot nélkülöznek. 

Korábban az Index is beszámolt róla, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz, az OLAF-hoz fordul a Fidesz, mindezt Deutsch Tamás jelentette be.   • Tippek
  • Bankszámla