Élénkül a forgalom az utakon, tumultus több határátkelőnél

2021.07.29. 08:12

Élénk a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé, a Hárosi Duna-hídon kiépített terelés előtt, a dunaharaszti szakasztól lelassul a haladás, 30-35 perces torlódásban kell araszolgatni. Az ellenkező irányban, az M5-ös autópálya felé az M6-os felhajtótól, 15-20 perccel megnőhet a menetidő − közölte az Útinform.

Az M0-s autóúton, a 2-es főúti kihajtótól a Megyeri hídon át a 11-es főúti körforgalomig kell lassulásra, torlódásra készülni.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé vezető oldalon, a Tárnok és Martonvásár közötti szakaszon sövényvágó géplánc halad a belső sávban. A 22-es és 30-as kilométer között torlódásra, lassabb haladásra kell számítani.

A 81-es főúton az M1-es autópálya csomópontjánál két személyautó ütközött össze. A 77-es kilométernél a fél útpályát lezárták, a forgalom irányonként váltakozva halad.

A 61-es főúton, Böhönye és Nagybajom között két személyautó ütközött össze. A 151-es kilométernél útszűkület mellett helyszínel a rendőrség.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán a 114-es kilométernél, a Füzesabony csomópont lehajtóágát reggel 8-tól délig lezárják szalagkorlát-javítás miatt.

A 7-es főúton, Székesfehérvár határában, a 62-es kilométernél kerékpáros alagutat építenek. A város felé csak egy sáv járható, az M7-es autópálya felé tartókat pedig helyben kiépített terelőútra irányítják.

Határinfó

A rendőrség tájékoztatása szerint 

  • a román–magyar határszakaszon Csengersimánál, Magyarország felé egy óra a várakozási idő.
  • A szerb határnál, a röszkei átkelőhelyen Magyarország felől három, Magyarország felé két órát kell várakozni.
  • Az ukrán–magyar határ beregsurányi átkelőjén fél óra a várakozás Ukrajna felé, Magyarország felé egy óra is lehet. Záhonynál csak Magyarország felé nagy a sor, ott egyórás várakozásra kell számítani.

A többi határátkelőhelyen nincs 15 percet meghaladó várakozási idő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport