Hosszú Katinka sejtette, hogy baj lesz, Scarlett Johansson meglepődött

IMG 7653
2021.07.29. 20:07
Az olimpia ma a magyar úszósport egyik legnagyobb sztárjának búcsúját hozta, kiderült, hogy egy exkluzív sztárinterjú tucatnyi cikkből is összeállhat, és megvolt az évszázad esküvőjének negyvenedik évfordulója. Napi hírösszefoglalónk, avagy erről írt az Index csütörtökön.

„Sejteni lehetett, hogy nem ez lesz életem úszása” – mondta Hosszú Katinka azok után, hogy 20. lett 200 háton, és ezzel számára véget ért a tokiói olimpia. Hogy mik a további tervei, az kiderül helyszíni tudósításunkból.

Kapás Boglárkát a 200 méteres pillangóúszás döntőjében világbajnoki címvédőként egyetlen hellyel lecsúszott a dobogóról. Az úszónő egy darabig mosolyogva állta az M4 Sport riporterének kérdéseit, de aztán sírva távozott. Lénárt Ágota sportpszichológus próbált bepillantást nyújtani a könnyek mögé. Bővebben itt!

A Nők Lapja nemrég exkluzívnak hitt interjút közölt Scarlett Johansson amerikai színésznővel, azonban kiderült, hogy a szerző, a filmes szakmában jól ismert Návai Anikó korábbi anyagokból ollózta össze a cikket. A lap minden kapcsolatot megszakított az újságíróval, aki azonban nem érti, mi a gond, és összeesküvésről beszél. Részletek itt!

Fokozatosan megtiltják a korszerűtlen dízelautók közlekedését Budapesten, a fővárosi közgyűlés még idén dönt a céldátumról. Az Indexnek nyilatkozó autós szakíró szerint a kitiltás módja kérdéses, ahogyan az is, milyen autókat érint majd. Egy biztos: mindennek komoly ára lesz. További részletek a cikkünkben.

A dízelek sorsa mellett a koronavírus mellékhatásaként fellépő chiphiány is betett az autóiparnak. A karantén hónapjaiban felpörgött a PC-k, a tabletek és a mobiltelefonok piaca, a gyártók nem győzik a tempót, és emiatt a kecskeméti Mercedes-gyár is leállásra kényszerült. Bővebben itt!

Negyven éve ezen a napon 750 millió néző követte élőben, ahogy Diana Spencer kimondja az igent Károly hercegnek. Az évszázad esküvője azonban a menyasszony számára egy rémálom kezdetét jelentette. Összeállításunkból megismerheti a milliárdokba kerülő szertartás részleteit.

TOTALCAR: Megérkezett Európába is a németek legújabb nemzetközi hobbiterepjárója. A Latin-Amerikában, Nivus típusjelzéssel már tavasszal bemutatott modellt nálunk Taigo néven kínálják majd, kibővített motorpalettával. A jövevénnyel a Totalcar cikkében ismerkedhet meg.

FEMINA: Valószínűleg a történelem egyik legbizarrabb epizódja zajlott a 9. században: Formózusz pápa úgy került a bíróság elé, hogy már hónapok óta halott volt. A hullazsinatként elhíresült eseményről a Femina írt bővebben.

DÍVÁNY: A Blondie a '70-es évek második felének egyik legnépszerűbb amerikai bandája, a new wave stílus úttörője volt, melynek neve – nem meglepő módon – a korszak szexszimbólumának számító platinaszőke frontleány, Debbie Harry hajszínére utal. A teljes sztori, ami azonban ennél bonyolultabb, a Dívány cikkében olvasható.

AZ ÉN KUTYÁM: A kapcsolat új, a kutya régi. Hogyan lehet hozzászoktatni a kutyát az új párkapcsolathoz? Bár a dolog nem könnyű, szerencsére van megoldás a problémára. Hogy mi, az kiderül Az Én Kutyám cikkéből.