Beindult a forgalom az utakon, Röszkénél hatalmas a sor

2021.07.30. 08:01

Az M0-s autóút keleti szektorában, az M1-es autópálya felé a 39-es kilométernél, az M4-es csomópont után baleset történt. A belső sávot lezárták, a helyszín mögött három kilométeres a torlódás − közölte az Útinform.

Az M1-es autópálya felé, a Hárosi Duna-hídon kiépített terelés előtt, már a szigetszentmiklósi csomóponttól araszolnak a járművek, itt 20-25 perccel hosszabb a menetidő. Az ellenkező, M5-ös irányába vezető oldalon, Nagytétény térségében lassú a haladás, ott is 20-25 perces araszolásra kell készülni.

Az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében, Röszke irányában baleset történt. A 86-os kilométernél csak a belső sáv járható. 

A 25-ös főúton, Ózd külterületén a 76-os kilométernél két személyautó ütközött össze. A fél útpályát lezárták. 

A 7-es főúton, Székesfehérvár határában, a 62-es kilométernél kerékpáros alagutat építenek. A város felé csak egy sáv járható, az M7-es autópálya felé tartókat pedig helyben kiépített terelőútra irányítják.

Határinfó

A rendőrség tájékoztatása szerint a határon több helyen alakult ki torlódás:

  • A román–magyar határon Csanádpalotánál egy óra, Csengersima határátkelőnél fél óra a várakozási idő Románia felé. Magyarország felé egy óra a várakozási idő Csengersimánál.
  • A szerb határnál, Röszkénél a legnagyobb a sor, ott akár három órát is igénybe vehet a határátlépés Szerbia felé, míg Magyarország felé akár négy óra is lehet.
  • Szerbia felé Bácsalmáson és Hercegszántón is fél óra a várakozási idő, míg Tompánál egy óra.
  • Az ukrán határszakaszon csak Suránynál kell többet várakozni, ott 45 perc a határátlépés Ukrajna felé, Magyarország felé egy óra is lehet.
  • A horvát határon fél óra a várakozási idő Letenyénél.

A többi határon nem haladja meg a 15 percet a határátlépés ideje.  • Hírek
  • Bankszámla