Tíz kilométeres a torlódás az M1-esen

2021.07.31. 06:38

Az M1-es autópályán, Tatabánya térségében a Budapest felé vezető oldalon több autó rohant egymásba az 52-es kilométernél. A sávzárat már feloldották, a forgalom mindkét sávon halad, de a torlódás még mindig jelentős, közel 10 kilométeres. Aki teheti, a 85-ös jelű Komárom, Kisbér csomópontnál az 1-es főút felé kerülhet – tájékoztat az Útinform.

Az M3-as autópályán a Budapest felé tartó oldalon Bag térségében egy személygépkocsi vadat gázolt. A helyszínelés idejére a 38-as kilométernél a belső sávot lezárták, a forgalom egy sávon halad.

Határinfó

A rendőrség tájékoztatása szerint a legtöbb határátkelő jól járható, nincs 15 percet meghaladó várakozási idő. A legtöbbet továbbra is az elmúlt napokhoz hasonlóan a szerb határszakaszon kell várni.

  • Hercegszántó, Röszke és Tompa határátkelőknél legalább két óra a várakozási idő Szerbia felé, Magyarország felé Röszkénél három, Tompánál egy órát vehet igénybe a határátkelés.
  • A román–magyar szakaszon Csanádpalotánál egy, Csengersimánál fél óra a várakozási idő úgy Magyarországra, mint Romániába.
  • Ukrajna irányába Beregsurány és Záhony átkelőhelyeken egyórás a várakozás mindkét oldalon.
  • Horvátország felé fél óra a határátlépés Letenyénél.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport