Szinte átrepült a szemközti sávba a kamion a 4-esen

2021.08.04. 18:02

Több helyen is halálos balesetek miatt áll a forgalom. Szolnoknál a 4-es úton két kamion frontálisan ütközött és kigyulladt, mindkét sofőr szörnyethalt. 

Az Index úgy értesült, hogy ugyanezen a helyen rövid időn belül ez a harmadik halálos kimenetelű baleset. Egy szemtanú beszámolója szerint olyan rossz a vasúti felüljáró burkolata, hogy hatalmasakat dob az áthaladó járműveken, a most balesetet szenvedett kamion is szinte átrepült a szemközti sávba.

A helyszínelés teljes útlezárás mellett folyamatban van, a forgalmat Szolnok irányába terelik. A rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a műszaki mentés, akár éjszakába húzódóan eltart.

Ugyancsak kigyulladt egy kamion Sárkeresztúr és Sárosd között. Bár ott személyi sérülés nem történt, szintén teljes az útzár.

A 8-as főúton Karakó térségében egy nyergesvontató két személy- és egy kisterehautóval ütközött. A balesetben egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés teljes útlezárás mellett zajlik, a közlekedőket a rendőrök Karakó belterületén át terelik.

Sárváron egy személykocsi kullót húzó kerékpárt előzött, amikor egy szembe jövő jármű miatt elkapta a kormányt, és elsodorta a biciklist, ő maga pedig fejtetőre állt az autóval. Az eredmény itt is egy halott. 

Ugyancsak  felborult  egy kocsi az M7-es érdi emelkedőjén. Mivel a fővárosból kifelé vezető autópálya itt három sávos, a két belsőn lassan engedni tudják a járműveket, de azért itt is torlódásra kell számítani. 

A z M85-ösön is  feje tetejére állt  egy autó, miután nekiütközött a szalagkorlátnak. A sofőrt kórházba szállították. Itt nemrég véget ért a helyszínelés, már zavartalanul halad a forgalom. Viszont lezárták az autóút 52-es jelű fertőendrédi csomópontjának le- és felhajtóágát mindkét oldalon, mivel javítják a rézsűt. Helyette a kapuvári- és a fertőszentmiklósi csomópont használható.