18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Felfüggesztették az eljárást a kibelezett bodoglári állattetemek ügyében

2021.08.04. 12:24

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság még februárban indított vizsgálatot, azt követően, hogy Tázlár közelében, a bodoglári Tartós szegfű tanösvény közvetlen szomszédságában lévő erdőben kizsigerelt és kibelezett bűzlő állatok maradványaira bukkantak túrázók – írja a Bács-Kiskun megyei hírportál.

Kószó Endre, a Tázlári Nimród Vadásztársaság elnöke akkor elmondta, hogy a hozzájuk érkezett bejelentés alapján a hivatásos vadászuk felkereste a helyet, ahol a tetemeket kirakták, dokumentálta a helyszínt, jegyzőkönyvet készített, amelynek másolatát átadták a tázlári önkormányzatnak, valamint megtették a bejelentést a rendőrkapitányság felé.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette miatt folytatott nyomozást, amelynek mostani felfüggesztése nem akadálya annak, hogy a későbbiekben folytassák, amennyiben fény derül az ismeretlen elkövető kilétére.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport