Négy autó ütközött Sárvárnál

2021.08.05. 13:58
Az időjárási körülmények miatt több helyen történt baleset az elmúlt órákban − közölte a katasztrófavédelem.

Három autó és egy teherautó ütközött Sárvárnál a 84-es főút 62-es kilométerszelvényénél. Az esethez a mentők és a tűzoltók is kiérkeztek. A rendőrség tájékoztatása alapján a főutat teljesen lezárták. A helyszínelés és a műszaki mentés alatt az érintett útszakaszon a forgalmat Sárvár elkerülő szakaszán át terelik.

Egerben három autó ütközött össze a Mátyás király út és a Pozsonyi utca sarkán. A balesethez a mentőket és a tűzoltókat is riasztották. Az érintett útszakaszt lezárták.

Baleset történt az M0-son is, egy autó és egy teherautó ütközött a 31-es kilométerszelvényénél, az M5-ös autópálya csomópontjánál, az M4-es felé vezető szakaszon. A teherautó az oldalára borult, a helyszínre a budapesti hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az érintett útszakaszon a baleset az M0-s és a lehajtó forgalmát akadályozza.

Felborult egy autó Mátraszelénél a Mátraszelét és Mátraterenyét összekötő út 13-as kilométerszelvényénél, a mátraszelei települést jelző táblánál. Az autó többször megpördült, majd a kerekeire érkezve állt meg. Az autóban ketten utaztak, a katasztrófavédelem információi szerint mindkét utas ki tudott szállni a járműből.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport