Torlódás van az M0-son az M1-es autóút felé

2021.08.06. 06:33

Erős a forgalom az M0-s autóút déli szektorán. Az M1-es autópálya felé, a hárosi Duna-híd előtt 1-2 kilométeres a torlódás, a menetidő akár 10-15 perccel is hosszabb lehet − írja az Útinform.

A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán a felgyűrődött burkolatot javítják. A 95-ös kilométernél kétszáz méteres szakaszon a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A 34-es kilométertől a 45-ös kilométerig, több szakaszon a fél útpályát lezárták, emiatt napközben gyakori a torlódásra kell számítani.

Határinfó

A rendőrség tájékoztatása szerint

  • A román-magyar határszakaszon Csengersima határátkelőn kell számítani torlódásra. Magyarország felől és Románia felől is egy óra a várakozás.
  • A szerb határszakaszon Magyarországról két óra a határátlépés Röszkénél, míg Szerbiából akár három órát is várakozni kell. Tompánál Magyarország felé van csak sor, ott egy óra a határátlépés.
  • Ukrajna felől Beregsurány és Záhony átkelőkön egy óra a várakozási idő, Magyarország felől csak a beregsurányi átkelőn számíthatunk fél órás várakozásra.

A többi határátkelőhelyen nincs jelentős torlódás, legtöbb 15 perces a várakozási idő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport