L. L. Juniornak segítene a Hit Gyülekezete a házassága megmentésében

2021.08.07. 09:24

Körtvélyessy Kingát megviselte a szülés, volt szülés utáni depressziója, hiszen a baba érkezése teljesen felforgatta L. L. Junior és párja életét pozitív és negatív értelemben egyaránt. Ezt csak tetézték a hétköznapi problémák és mindkettejük vehemens személyisége − mondta a Borsnak a pár egyik barátja.

Ahogyan arról korábban az Index is beszámolt, elköltözött közös otthonukból L. L. Junior felesége, Körtvélyessy Kinga, és egy fővárosi albérletbe költözött 11 hónapos kislányukkal, Lilivel. Egyelőre nem lehet tudni, hogy véglegesen vált-e szét a pár, de a barátjuk szerint a költözés nem jelenti a kapcsolatuk végét. Mint mondta, mindketten küzdenek, hogy ismét egy család legyenek.

A család újraegyesítésében a Hit Gyülekezetének alapítója, Németh Sándor is segíteni szeretne a párnak. A lelkész a Blikknek elmondta, hogy még nem beszélt Juniorral, de erre hamarosan sort kerít.

Nyilvánvaló, ha rajtunk múlik, akkor mindenféleképpen a házasságuk megmentéséért dolgozunk, ezt szeretnénk elérni. Ha hozzánk fordul tanácsért, biztosan efelé tereljük majd. Mindenképp felhívom őt, hogy beszéljek vele, mert nincsenek friss információim arról, mi történhetett kettejük között

− mondta Németh Sándor. Hozzátette: a nézeteltérésért felelőssé tehető személynek vagy személyeknek vállalniuk kell a felelősségüket, egymással szemben is vállalniuk kell, és ígéretet kell tenniük a korrekcióra, ezután jöhet a megbocsátás, majd a kapcsolat megjavítása, felújítása.

A pár életében nem ez az első komoly hullámvölgy. A zenész és felesége 2016-ban ismerkedett meg, 2017-ben pedig már jegyesek lettek. Kapcsolatuk viharos volt, többször szakítottak, 2018-ban pedig úgy tűnt, végleg más utakon folytatják. Végül ismét egymásra találtak, 2019-ben pedig össze is házasodtak. Kislányuk, Lili tavaly született.

A zenész a mostani helyzetről egyelőre nem akar beszélni a sajtónak.