Fordulni akart kocsijával az Operettszínház színésze, egy kamion bedarálta

2021.08.08. 21:12

Kis híján halálos balesetet szenvedett Peller Károly, az Operettszínház színésze, miután egy teherautóval ütközött össze. A Blikk azt írja, csodával határos, hogy a színész megúszta a balesetet.

A bulvárlap úgy tudja, Peller Károly az elmúlt közel három hónapban több ezer kilométert vezetett, előfordult, hogy délelőtt Sopronban próbált, este pedig már Szegeden lépett fel. Megkeresésükre a művész úgy fogalmazott, Valószínűleg annak köszönhető, hogy megúszta szárazon, hogy egy kereszteződésben történt a dolog.

Két kamion haladt egymás mögött, az első jobbra kanyarodott, a másikról azonban azt hittem, egyenesen megy tovább, így besoroltam mellé, hogy én is jobbra forduljak mellette. Figyelmetlen voltam, nem vettem észre, hogy indexel, és már elindult felém. Csak a hatalmas kereket láttam, és hogy bedarálja a tükröm. Attól féltem, engem is be fog

– mesélte.

Hozzátette, tudja, hogy nem egyszerű baleset történt, figyelmetlenségének az volt az oka, hogy túlhajszolta magát. Állítása szerint ugyanis szinte egyetlen felkérésre sem tud nemet mondani, főleg úgy, hogy a járványhelyzet miatt sokáig egyáltalán nem tudtak dolgozni.

A baleset napján Veszprémből siettem Budapestre, mert el kellett érnem a gépem, Bulgáriába utaztunk operettgálára. Ahogy közeledett a kerék, arra gondoltam, most hogyan jutok haza időben, becsomagolni a bőröndöt...  – mondta. Autójában esélyesen milliós kár keletkezett, ám a színész szerencsére nem sérült meg komolyabban.

Peller Károlynak állítása szerint egyébként nem ez volt az első komoly autóbalesete. Néhány évvel ezelőtt az autópályán szenvedett balesetet, akkor kétszer át is fordult az autójával, miután egy mellette haladó kocsi kilökte.