18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kirepült az ablakon a várandós nő az M0-son történt balesetben

2021.08.11. 17:28 Módosítva: 2021.08.11. 17:37

Terhes volt az a nő, aki kamionnal ütközött ma délelőtt M0-s autóút M3-as felé vezető oldalán, a kismama olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteniük a mentőknek – tudta meg a Borsonline.

Az Index korábban beszámolt róla, hogy egy személyautó és egy kamion rohant egymásba az M0-s autóút M3-as felé vezető oldalán Gyál mellett a 33-as kilométer közelében, akkor két sérültről lehetett tudni és arról, hogy az egyiküket kórházba kellett vinni, ezért mentőhelikoptert is a helyszínre vezényeltek. Arról is beszámolt az Index, hogy jókora torlódás alakult a baleset miatt, az amúgy sem könnyen járható útszakaszon. 

Az állapotos nő az ütközésnél kirepült autójának tetőablakán, mert nem volt bekötve a biztonsági öve 

– tájékoztat róla már a BalesetInfo, illetve a jármű az ütközésnél felborult és a kismama olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni. A sérültet a balesethez küldött mentőhelikopter szállította kórházba.