Eljegyezték Vajna Tímeát

2021.08.12. 20:59

Eljegyezték Vajna Tímeát, aki március 8-án szakított előző barátjával, Zolival. A hírt a modell jelentette be közösségi oldalán, bejegyzéséből kiderült az is, hogy Kalifornia egyik tengerparti településén, Montecitóban mondott igent párjának.

Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám. Hagytam, hogy magával ragadjon az érzés, és lassan rájöttem, hogy beléd szerettem

− írta Vajna Tímea Instagram-oldalán.

Andy Vajna halála után már volt egy kapcsolata a magyar modellnek, azonban Zolival március 8-án bejelentette, hogy szakítottak. Már előtte is sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukban, hiszen már Valentin napon is egyedül osztott meg képeket a közösségi oldalán.

Később kiderült az is, hogy a pár már az esküvőt is tervezte, ezt Vajna Tímea nagymamája Marika árulta el a Borsnak. A nagymama, mikor megtudta, hogy véget ért unokája és Zoli kapcsolata, megkönnyebbült, ugyanis szerinte a modell körül legyeskedő férfiak „Andy Vajna kisujjáig sem érnek fel”. Végül nem volt esküvő, helyette egy méregdrága nyaralásra utazott el a pár.