Húszéves kaszinós tartozás miatt tört ki egy kocsmai verekedés Kaposváron

2021.08.12. 09:10

Húsz évvel ezelőtti kaszinózás emlékén kapott hajba egy 39 éves és egy 44 éves kaposvári férfi egy vendéglátóhelyen – írja a Somogy Megyei Hírportál.

Jó ismerősként 2021 májusában egy kaposvári presszóban futottak össze. Egyikük ekkor már erősen ittas volt, és szóba hozta, hogy szerinte a másik pénzzel tartozik neki egy két évtizeddel korábbi, balul sikerült kaszinózás miatt. A tartozást sérelmező férfi egyre agresszívabbá vált, és a presszó teraszán többször társa felé ütött, aki hárított. Végül összeakaszkodtak, és dulakodni kezdtek egymással úgy, hogy a büfé teraszáról a közeli nyilvános parkoló felé sodródtak.

Az idősebbik férfi egy ütéstől a földre zuhant, ekkor a támadója kétszer fejbe rúgta. Ezután abbahagyták a verekedést, az idősebb férfi el is hagyta a helyszínt, ahová azonban még a rendőri intézkedés alatt visszatért.

A verekedésben mindkét vádlott könnyebben megsérült, azonban később rendezték vitájukat, így magánindítványt egyik fél sem terjesztett elő.

Garázdaság miatt emelt vádat ellenük az ügyészség, azt indítványozva, hogy a Kaposvári Járásbírósághoz mindkettejüket ítélje pénzbüntetésre.