Lezárták a 4-est Hajdúszoboszló és Kaba között

2021.08.15. 11:00 Módosítva: 2021.08.15. 11:55

A 4-es főúton, Kaba és Hajdúszoboszló között a 197-es kilométernél két személyautó ütközött össze. A főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelte a rendőrség – hívta fel a közlekedők figyelmét az Útinform. A rendőrség a forgalmat Hajdúszovát felé tereli. 

A rendőrség közölte: a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó negyed 10-kor. A balesetben többen megsérültek.

Ezzel kapcsolatban a Balesetinfó Facebook-csoportban azt írta egy közelben haladó, hogy helikoptert, több rendőrautót, tűzoltót és mentőt látott a baleset felé haladni.

Az Index megkeresésére az Országos Mentőszolgálat azt a felvilágosítást adta, hogy a helyszínre több mentőegységet, köztük egy helikoptert is riasztottak.

A balesetben hárman sérültek, egy fiatal férfit könnyebb és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel vittünk földi úton, illetve egy középkorú nőt súlyos-életveszélyes sérülésekkel légi úton szállítottunk ellátást követően kórházba – közölte az OMSZ. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport