11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26. ÉLŐ
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Újabb baleset az M7-esen

2021.08.15. 09:32

Az M7-es autópályán a Balaton felé, Velence térségében a 44-es kilométernél három személyautó koccant össze a belső sávban, torlódik a forgalom – közölte az Útinform.

Az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon a Szabadbattyán csomópont után súlyos buszbaleset történt a kora reggeli órákban. A 70-es kilométernél a járműveket a csomópontban kiterelik. Az M7-es autópályán, a Balaton déli szakaszáról a későbbiekben hazaigyekvők a 90-es kilométer-csomópontban inkább az Enying–Simontornya–M6-os autópálya útvonalat válasszák, vagy észak felé a 71-es–710-es–72-es–8-as főúton kerüljenek – hívta fel a figyelmet az Útinform. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az Indexnek reggel úgy nyilatkozott, hogy előreláthatólag hosszú időt vesz igénybe a műszaki mentés.

Az már a kora reggeli, Szabadbattyán térségében történt halálos tömegszerencsétlenségről szóló híradós tudósításokban is látszott, hogy teljes az útzár, miközben az ellentétes, Balatonra tartó oldalon is nagyon lassan haladnak a járművek. A közszolgálati televízió helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy az autósok kíváncsian bámészkodnak, és próbálják megtudni, mi történt. A lassabb haladás miatt nagyobb torlódás alakult ki a térségben.

Frissítés: 

Az Útinform tájékoztatása szerint 11 órára már megszűnt a torlódás a koccanásos baleset miatt. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport