Újra megszólalt az RTL Klub sztárja az őt ért vádakról

2021.08.19. 07:44

Az RTL Klub Drága örökösének sztárját, Molnár Gusztávot gyermekbántalmazással vádolja korábbi párja. Állítólag ittas állapotban megütötte a kisfiukat, de a rendőrség ebben az ügyben nem indított eljárást, csak garázdaság miatt hallgatták ki.

A sorozatban Szláven néven szereplő színész most a Facebook-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Hozzátette: tiszteletben tartja, hogy az RTL Klub átmenetileg felfüggesztette a munkavégzés alól, de biztos benne, hogy tisztázni fogja magát.

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy miként és hogyan szólaljak meg a történtek után. 2021.08.15-én felhívtak a III. kerületi Rendőrkapitányságról, hogy garázdaság gyanúja miatt szeretnének kihallgatni. A rendőrségi kihallgatás megtörtént, amely során őszintén elmondtam a történteket. Utána látleletet vetettem, és gipszben van a karom, mivel Ildikó férje, H. András súlyos testi sérülést okozott nekem!

– tárta fel a sokkoló történteket, majd így folytatta a színész:

Jelenleg az ügyről többet nem szeretnék nyilatkozni, majd a rendőrségi nyomozás, és a bíróság eldönti kinek van igaza. A sárdobálásnak a közösségi médiában nem vagyok híve! Elfogadom és kiállok az RTL Magyarország döntése mellett, miszerint nem dolgoznak olyan színésszel, akinek a neve mellett megjelenik a gyermekbántalmazás gyanúja. Én magam is a gyermekek érdekeit tartom elsődlegesnek! Bebizonyítom az igazam, és remélem hamarosan újra találkozunk a színházban és a tv-képernyők előtt!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport