Bodrogi Gyula balesetet szenvedett

2021.08.21. 07:55

Balesetet szenvedett a Nemzeti Színházban Bodrogi Gyula – írja a Bors. A színművésznek komoly fájdalmai vannak, de nem szeretne orvoshoz menni.

A lap információi szerint az idős színész csütörtökön, a Vadászat című darab próbáján zuhant le egy dobogóról, amikor táncmozdulat közben elvesztette az egyensúlyát. Az esést valamennyire tompítani tudta, de még így is komoly sérüléseket szenvedett. 

A SZÍNÉSZNEK A JOBB VÁLLA, A CSUKLÓJA ÉS  A BORDÁI IS ZÚZÓDTAK A BALESET MIATT. 

A jelenlévők nagyon megijedtek, és Bodrogi Gyula segítségére siettek. Azt is javasolták, hogy hívjanak mentőt hozzá, de a színművész elutasította.

A lap szerint a színművész most otthonában pihen, de még mindig komoly fájdalmai vannak. Képtelen az ágyában aludni, ki kellett költöznie a kanapéra, és csak a bal oldalán tud feküdni.

Hála istennek nem lett nagy baj, olyan izomláz-szerű fájdalmakat érzek, de szerintem rendben leszek. Nem akarok orvoshoz menni

– mondta Bodrogi Gyula, majd hozzátette:

Inkább egy méterrel a föld fölött legyek, mint egy percig is a földön.

A színész Hogy lehet kiesni a szerepből? címmel egy verset is elkezdett írni a történtekről, de ennek még csak az eleje és a vége van meg saját elmondása szerint.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport