Augusztus 28-án lesz a Libegők Éjszakája

2021.08.22. 12:53

A nagy érdeklődés miatt augusztus 28-án mégis megtartják az 5. Libegők Éjszakáját Budapesten, amikor késő estig lehet libegőzni – derül ki a BKK közleményéből. Az esemény ideje alatt a Zugligeti Libegő este hét és éjjel egy óra között közlekedik, a völgyállomásról a hegyállomásra fél egyig lehet utazni.

A július 17-re tervezett éjszakai libegőzés a kedvezőtlen időjárás miatt maradt el. A júliusi rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek az augusztus 28-i programra. Akik a július 17. előtt elővételben megvásárolt jegyet nem szeretnék az augusztusi rendezvényen felhasználni, a vásárlás helyszínén augusztus 26-ig visszaválthatják.

Az augusztusi rendezvény külön erre az alkalomra szóló 2500 forintos retúrjeggyel látogatható, amely már elővételben is megvásárolható a Deák téri Földalatti Vasúti Múzeumban. A program a három év alatti gyerekek számára ingyenes.

A Libegők Éjszakája ideje alatt a Széll Kálmán tér és Zugliget között LibE jelzéssel autóbuszok fognak közlekedni, melyek csak a két végállomáson állnak meg. A járat a Széll Kálmán téren, a 4-es, 6-os villamosmegálló mellett található 39-es autóbusz megállójából fog indulni.