Tiborcz Istvánéknál leli meg Csodaországot John Travolta lánya

2021.08.25. 16:42

Többek közt a Tiborcz István tulajdonában álló turai kastélyszállóban forgatják a Get Lost című filmet, amelyben Ella Bleu Travolta játssza a főszerepet – írja a hvg.hu. Ez az a kastélyszálló, ahol az ember – ha van pénze rá – akár 1,3 millió forintot is elkölthet egy üveg pezsgőre

John Travolta és lánya már néhány napja Budapesten tartózkodik, nemrég pedig a forgatást is megkezdték a kastélyban, ahogy arról az Instagramon közzétett fotók is tanúskodnak.

Ella Bleu Travolta a filmben egy fiatal, bizonytalan lányt alakít, aki édesanyja halála után megpróbál újra magára találni, eközben körutat tesz Európában. Magyarországon eljut Csodaországba, ahol el kell döntenie, hogy a mesében éli-e tovább az életét, vagy visszatér a valóságba, és felnőtté válik. 

A Get Lostban több magyarországi helyszín, így az aszódi kastély, a Dunakanyar, a Halászbástya, a Hősök tere, a Gellért Hotel, a Vajdahunyad vára és az Operettszínház, sőt még a budapesti metró is feltűnik majd. A film forgatásához a magyar Nemzeti Filmintézet 180 millió forint gyártási támogatással járult hozzá.

Ella Bleu Travolta egyébként nemrég Árpa Attila társaságában tűnt fel, amikor a magyar színész az Instagramon tett közzé egy fotót.