18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Prostitúcióra kényszerített egy mentálisan sérült nőt a budapesti pár

2021.08.26. 08:03

Egy mentálisan sérült nőt fenyegetéssel arra kényszerített egy budapesti pár, hogy Ausztriában, egy bordélyházban árulja magát – olvasható a rendőrség portálján

A police.hu beszámol róla, hogy az élettársi kapcsolatban élő L. Eszter és T. József egy

súlyosan kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt erőszakkal arra kényszerítettek,

hogy L. Eszter felügyelete mellett szexuális szolgáltatások nyújtson egy osztrák bordélyban egy héten keresztül. Az ebből befolyó teljes bevételét (nagyjából 1000 eurót) az élettársak elvették a nőtől, és a saját megélhetésükre fordították. Az egy hét alatt a fiatal nő ellátásáról egyáltalán nem gondoskodtak, csak másoknak köszönhetően jutott enni- és innivalóhoz.

A büntetőeljárást Ausztriában rendelték el, majd az osztrák büntetőeljárást felajánlották a magyar hatóságoknak. A nyomozásban beszerzett bizonyítékok alapján 2021. augusztus 24-én, a reggeli órákban Budapest XVIII. kerületi lakásán elfogták L. Esztert, másnap pedig T. Józsefet; a pár tettéért 2 és 8 évig terjedő szabadságvesztést kaphat.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport