Szentkirályi Alexandra országos koncertsorozatot jelentett be

2021.08.27. 21:47

A közösségi élet újraindulásával az augusztus végétől október végig tartó kilenc hetes időszakban ingyenes, országos koncertsorozat indult – közölte a kormányszóvivő pénteken a Facebook-oldalára feltöltött videóüzenetében.

Nehéz, megpróbáltatásokkal teli év van mögöttünk, hiszen a koronavírus-járvány rányomta a bélyegét a mindennapjainkra, így az elmúlt másfél évben sokszor elmaradtak koncertek, a hagyományos fesztiválok, a kis közösségek tradicionális eseményei, a búcsúk, vagy éppen a falunapok is. Az Őszi Hacacáré elnevezésű ingyenes koncertsorozat elindításának egyik fő célja az összetartozás közös megünneplése, amit hosszú elzártság után, újra személyesen, együtt lehet megtenni. Továbbá ez remek alkalom arra is, hogy a zenészek és a közönség újra egymásra találhassanak

– mondta a kormányszóvivő, aki hozzátette: a következő hetekben hallható és látható lesz, például Charlie, Király Viktor, Vastag Csaba, a Neoton, a Beatrice, Ákos, a Margaret Island és a Tankcsapda. Az esti koncertek előtt helyi fellépőket is hallhat majd a közönség, továbbá a helybeli vendéglátósok, termelők is megjelennek majd a rendezvényeken – írja az MTI.