Így árasztotta el a meggylé az M3-as autópályát

2021.09.01. 07:07

Az Index beszámolt róla, hogy augusztus 31-én, az esti órákban átszakította a szalagkorlátot és felborult a vontatmánya egy meggylevet szállító kamionnak az M3-as autópályán, Mogyoródnál; a 200 literes hordókban szállított gyümölcslé mindkét irányban elárasztotta az úttestet. A rendőrség a műszaki mentés idejére a sztrádát Budapest felé teljes szélességében lezárta, Vásárosnamény felé csak a leállósáv volt járható. 

Kapcsolódó

Meggylé ömlött az M3-asra, részleges zárás

Mogyoródnál történt, a 200 literes hordókban szállított gyümölcslé mindkét irányban elárasztotta az úttestet.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a teherautóban, amely Budapest felé tartott, ketten utaztak. A helyszínre a gödöllői hivatásos tűzoltókat riasztották.

A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 32-es főút csomópontjánál két kamion és két személygépkocsi ütközött össze – adta hírül az Útinform. A 94-es kilométernél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség. A forgalmat leterelik a 402-es főútnál, Szolnokon keresztül a 32-es főút felé.

Az M0-s autóút déli szektorán a hárosi Duna-hídon ma hajnalra elbontották a terelést, így szeptember első napján végre

újra mindkét oldalon három-három sávon lehet autózni.

A 16-os kilométernél lévő halásztelki csomópont felhajtóága az M1-es autópálya felé vezető oldalon megnyílt, így nem kell már a Gerinc úti csomópont felé kerülni.