Halálos baleset Sopronban, óriási torlódás Hegyeshalomnál

2021.09.05. 06:31

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Sopronban, az Ady Endre úton 2021. szeptember 4-én 23 óra 56 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 22 éves helybéli férfi közlekedett személygépkocsival, amikor – eddig tisztázatlan okból – járművével megcsúszott egy kanyarban, majd a szemben lévő járdára sodródva elütött egy 39 éves soproni lakost.

A gyalogos a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség

A magyar-osztrák határszakaszon, az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál, a kilépő oldalán a várakozó gépjárműsor 1-2 kilométeres – írja az utinform.hu.

Az M1-es autópályán, a komáromi csomópont és a Bábolnai pihenő (86-92 kilométerű) között új sávelhúzásos terelést építettek ki. A főváros irányába a forgalmat a külső és a leállósávra terelték, míg Hegyeshalom felé a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. 

Az Útinform tájékoztatásából kiderül továbbá, hogy a vasúti átjárót javítják ma a 4-es főutat Péterivel összekötő úton; a forgalmat este 7 óráig Monor felé terelik el. 

A Pest megyei Ócsán, rendezvényt tartanak ezen a hétvégén, emiatt hétfő hajnali 2 óráig lezárták az Inárcsra vezető összekötőutat a 8-as és a 9-es kilométer között. A forgalmat mellékutcákra terelik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport