Tízéves fiú maradt félárván, édesapját Sopronban halálra gázolta egy gyorshajtó

2021.09.05. 20:19

Tízéves fiú maradt félárván, miután 39 éves édesapját a járdán gázolta halálra egy autós Sopronban szeptember 4-én késő este – számol be róla az RTL Híradó. 

Egy 20 év körüli sofőr haladt a Hajnal tér irányából a Besnyő utca felé, amikor kisodródott a menetirány szerinti sávból és felhajtott a járdára, ahol elütött egy ott gyalogló férfit, majd egy lakóház kerítésének csapódott. Hiába értek gyorsan a baleset színhelyére a mentősök, az elgázolt férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni és meghalt.

Az RTL Klub információi szerint a sofőr túllépte a megengedett sebességet, ami 30 kilométer/óra volt a belvárosi útszakaszon. Az apa Ausztriában dolgozott, ahonnan vonattal érkezett haza Sopronba, a családja várta. 

Nehéz feldolgozni, ugye a lányom most egyedül maradt a 10 éves unokámmal. A sofőr felelőtlenül egy családot tett tönkre... egy emberi életet kioltott

– mondta Rajnai Jenő, az áldozat apósa, aki arról is beszélt, hogy sosem lesz képes megbocsátani a fiatal autóvezetőnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport