Több mint százezer ember még mindig nagyon mérges Gyurcsány Ferencre

2021.09.06. 15:54 Módosítva: 2021.09.06. 15:55

Öt nap alatt már több mint százezer ember csatlakozott a Fidesz által indított „Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony!” petícióhoz − közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján a budapesti Batthyány téren.

Folytatjuk az aláírásgyűjtést, ezen a héten 2138 helyszínen lehet majd a petícióhoz csatlakozni, amiben több ezer önkéntes segít

− mondta az újságíróknak Hollik István, aki szerint az aláírók száma azt bizonyítja, hogy nagyon sokan vannak, akik nem felejtették el Gyurcsány Ferenc „bűneit”, azt, hogy „2010 előtt hogyan tette tönkre Magyarországot”.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint azért fontos, hogy az emberek csatlakozzanak a petícióhoz, hogy megmutassák Gyurcsány Ferencnek, sokan vannak, akik emlékeznek még a kormányzására.

A petíció szeptember elsején indult, ezt Kocsis Máté a közszolgálati rádió egyik reggeli műsorában jelentette be. Szerinte mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, akkor is Gyurcsány Ferenccel áll szemben a Fidesz, mivel ő szervezte meg a baloldalon a teljes kontrollt.