Megszólalt a rendőrség a vajai fiú halála után

2021.09.07. 21:41

Az egész település gyászol, miután kiderült, hogy T. Gábor iskolai zaklatás után végezhetett magával. Utóbbit a rendőrség is megerősítette, előbbit a gyászoló édesanya állítja.

Nagy erőkkel kereste a rendőrség azt a 16 éves vajai tinit, aki hétfő reggel tűnt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen. Gábor iskolába indult, ám az intézménybe nem érkezett meg, az oda tartó buszra sem szállt fel. Még aznap jött a szörnyű hír: az iskolást holtan találták, vélhetően öngyilkos lett.

Édesanyja a Blikknek nyilatkozott: az utóbbi időben kezdett gyanakodni, hogy fiának problémái voltak, megváltozott a viselkedése. Az anya úgy véli, hogy iskolai zaklatás áldozata volt gyermeke, a tragédia mögött az állhat, hogy piszkálták az osztálytársai.

Nehezen, de végül elmondta, hogy cikizik, piszkálják, durva szavakkal bántják. Én azt sem zárom ki, hogy fizikailag is érte bántalmazás, ugyanakkor ezt tagadta. Úgy sejtem, azért szálltak rá, mert visszahúzódó, csendes gyerek, nem nagyon szól vissza senkinek. A bántásokat lányoktól és fiúktól egyaránt tűrte

– nyilatkozta az édesanya, aki nem sokkal később közölte a közösségi oldalán: gyermekét megtalálták, de már túl későn.

A rendőrség a lapnak megerősítette: idegenkezűségre utaló jelet nem fedeztek fel. Vagyis Gábor önkezével vethetett véget az életének.

A Blikk a tinédzser osztályfőnökét is idézi, aki azt írta:

Mély megdöbbenéssel értesültem Gabi halálhíréről. Valóban csendes gyerek volt, aki másoknak nem ártott soha. Őszinte részvétem az egész családnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport