Megszületett Kaiser Ede gyermeke

2021.09.07. 07:36

Vasárnap született meg Kaiser Ede kisfia. A móri mészárlás miatt tévesen életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt férfi egykori kedvese semmilyen információt nem osztott meg a gyerek apjával − írja a Blikk.

Az az igazság, hogy nekem és a kisbabámnak is az a legjobb, ha Ede semmit nem tud rólunk. Arról meg szó sem lehetett, hogy ott legyen a szülésnél

− mondta az édesanya. Hozzátette, hogy a férfi sem akart ott lenni a szülésnél, de még az apasági nyilatkozatot sem csinálta meg. Kaiser Ede korábban a nőnek elmondta, hogy sem rá, sem pedig a gyerekre nem kíváncsi. A nő úgy tervezi, hogy egyszer majd elmondja gyermekének, hogy ki a biológiai apja.

Azt sem tudtam, hol lakunk majd a babával és miből fogunk élni. Ez azonban őt nem érdekelte, hiába próbáltam vele normálisan beszélni, mindig lerázott. A gyerekem érdekében én nem így akartam rendezni a dolgainkat, de vele képtelenség szót érteni. Éli világát, és tudomást sem akar venni rólunk. Nem baj, megleszünk nélküle is. Már csak abban reménykedem, hogy legalább minimális gyerektartást fizet majd

− fogalmazott Kaiser Ede egykori párja.

Kaiser Ede neve a a 2002-es móri bankrablás után lett ismert. A móri mészárlásként is emlegetett rablógyilkosság nyolc emberéletet követelt. A bűncselekmény egyik vádlottja Kaiser Ede volt, akit a bíróság tényleges életfogytiglanra ítélt, azonban később kiderült, hogy semmilyen köze nem volt a rabláshoz. Később a férfit más erőszakos bűncselekmények miatt 18 év börtönre ítélték. Kaiser tavaly júniusban szabadult.