Agyonverték a cimborát, mert megitta a pálinkát

2021.09.08. 12:14
A férfit felváltva rúgták, taposták, ököllel ütötték, sőt még egy közel fél méteres faléccel, valamint egy hegyes végű törött fém felmosónyéllel is bántalmazták.

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a nővel és férfival szemben, akik ököllel, lábbal, faléccel és felmosó nyéllel olyan súlyos sérüléseket okoztak a sértettnek, hogy röviddel a kórházba szállítást követően elvérzett és meghalt – közölte az Ügyészség.

A vádirat szerint a rendszeres alkoholfogyasztó társaság 2020. szeptember 27-én is a szegedi rakparton italozott, amikor egyikük a többiek pálinkáját is megitta. Ezt követően kő kövön nem maradt, a társaság egy része felháborodott, majd 

felváltva rúgták, taposták, ököllel ütötték, sőt még egy közel fél méteres faléccel, valamint egy hegyes végű törött fém felmosónyéllel is bántalmazták.

Ezek után sérült barátjukat hátrahagyták, a járókelők délután egy óra körül találtak rá a Tisza-parton. Az életveszélyes állapotban levő férfi a bántalmazás következtében olyan sok vért vesztett, hogy életét a szakszerű orvosi ellátás ellenére sem sikerült megmenteni.

A főügyészség a vádlottakat halált okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport