18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Úgy verte egymást két férfi Székesfehérváron, mintha nem lenne holnap

2021.09.09. 10:25

Összeverekedett két személy a Székesfehérvár egyik bevásárlóközpontja előtti forgalmas területen, a durva jeleneteket egy biztonsági kamera rögzítette – tudatta a Fejér Megyei Főügyészség sajtóközleményében. 

Az ügyészség beszámol róla, hogy egy 40 éves móri és a 22 éves sárkeresztúri férfi szóváltásba keveredett 2021. június 13-án este hét óra körül. Az idősebbik férfi meglökte a fiatalt, aki elesett, majd kölcsönösen ütni kezdték egymást, a földre estek, és ott tovább dulakodtak.

A verekedést több arra járó személy látta, az egyikük igyekezett annak véget vetni, ám ez csak időlegesen sikerült. A videófelvételen jól látható, hogy abbamarad a dulakodás, majd az idősebb férfi még azután is tovább bántalmazza a fiatalabbat, miután az a földön maradt.

Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetők egyikével szemben elzárás, míg a másikkal szemben közérdekű munkabüntetés kiszabását indítványozta. Az ügyben a Székesfehérvári Járásbíróság hoz majd döntést.