Autóbalesetet szenvedett a sztárzenekar, elmarad a budapesti koncert

2021.09.10. 21:16

Sajnálatos módon lemondta a fellépését az 1989-ben megalakult sikercsapat, a Real McCoy, amely éppen Magyarországra készült, méghozzá Budapestre. A zenekar ugyanis autóbalesetet szenvedett.

A baleset hazánkban történt, szerencsére mindenki megúszta épségben. A zenekar tagjait viszont annyira megviselték a történtek, hogy lemondták a koncertet, mivel nem tudtak volna maximális teljesítményt nyújtani.

A zenekar a Facebook-oldalán számolt be a történtekről, és sajnálatukat fejezték ki. Megígérték, hogy még visszatérnek hazánkba.

A szombati szabadtéri retró koncertshow-n a 90-es évek kedvelt világsztárjai lépnek fel a Budapest Parkban. A 2Unlimited, a Cascada és a Brooklyn Bounce mellett a Real McCoy is színpadra lépett volna a Total Dance Festivalon.

A Real McCoy úgy tervezi, hogy már jövőre visszatérnek Magyarországra, mert nem szeretnék cserben hagyni a magyar rajongókat.

A német zenekar a 90-es években lett világhírű, több szünetet is tartottak fennállásuk alatt. 1989-ben alakultak, legutóbb 2016-ban tértek vissza.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport