Négy személyautó ütközött az M2-esen

2021.09.10. 08:33 Módosítva: 2021.09.10. 09:04

Az M2-es autóúton négy személyautó ütközött össze a Budapest felé tartó oldalon, a 18-as kilométernél, Dunakeszi térségében – olvasható az Útinform oldalán. A forgalom egy sávon halad, mivel a belső sávot lezárták. Közel 4 kilométeres a torlódás. 

Békéscsaba átkelési szakaszán egy személygépkocsi motorost gázolt a 444-es főúton. A 2-es kilométernél a külső és a belső sávot lezárták, a forgalom rendőri irányítás mellett egy-egy sávon halad. 

A főváros környéki utakon is élénk a forgalom. A 10-es főúton torlódásra és megnövekedett menetidőre kell számítani Pilisborosjenő és Üröm térségében. 

Az M0-s autóúton Pécel térségében torlódnak a járművek a 48-as és az 52-es kilométer közötti szakaszon, mindkét irányban. 

Az M1-es autópálya komáromi szakaszán burkolatfelújítási munkákat végeznek, ezért a Hegyeshalom felé vezető oldalon a 86-os és a 89-es kilométer között lezárták a külső és a leállósávot is. Az autósok így a belső sávon, valamint az ellenkező oldal belső sávján haladhatnak. 

A főváros irányába a külső és a leállósáv járható, a közlekedés mindkét irányban jelentősen lelassult. 

A Szadára vezető úton, Gödöllő határában útépítés miatt egy sávon, jelzőlámpás irányítással halad a forgalom.

A környéken a torlódás nagy, a Szada felől jövők menetideje akár 30 perccel is hosszabb lehet, de 15-20 perc araszolásra kell számítania azoknak is, akik az M3-as felől, Budapest irányából szeretnének bejutni Gödöllő belvárosába.